top of page
Online training emotiecoaching: Over therapie
Online training emotiecoaching: Tekst

Leer beter omgaan met de emoties van je kind zodat jij met meer vertrouwen in je ouderschap kan staan en de emotionele ontwikkeling van je kind optimaal kan ondersteunen.

Reviews

Door het volgen van de online training kwam er meer rust in huis, meer zekerheid bij de opvoeding en bij het omgaan met mijn zoontje en zelfs meer inzicht in mijn eigen verleden dan jaren therapie... :) Dit was één van de nuttigste cursussen die ik ooit volgde, het heeft ons leven/ons gezin echt veranderd.

Anoniem

Ik vond het een ontzettend waardevolle en praktisch toepasbare training. Heel duidelijk, op maat en toegankelijk voor deelnemers vanuit alle hoeken; ouders, leerkrachten en hulpverleners.

Justien - dramatherapeut

Super interessante inhoud op een heel duidelijke manier gebracht in de filmpjes! Ook de praktische voorbeelden bij elk filmpje hebben heel veel duidelijkheid gebracht waardoor de cursus echt onmiddellijk toepasbaar is. De meest interessante cursus over opvoeden die ik ooit al gevolgd heb!

Karisia

Ik vind dat jullie de training met enorm veel passie, kennis, ervaring en ruimte voor nuance gegeven hebben. Als alle ouders een cursus emotiecoaching zouden volgen zou er zoveel meer rust en harmonie in de meeste huishoudens zijn en zouden ouders het gedrag van hun kinderen (en zichzelf) veel beter begrijpen en kunnen plaatsen, en bijgevolg ook rustiger kunnen blijven bij emotionele uitbarstingen. 

Sophie

bottom of page