top of page

Media

Ik was te gast bij verschillende podcasts. Hieronder een overzicht. Veel luisterplezier!

liesjebrockleyphotography-79.jpg

Anky

Boekentips voor ouders: Lijst

De emotiecoachende basishouding en hoe je deze in de opvoeding in kunt zetten

Opvoed Show

Wat is de emotiecoachende opvoedingsstijl juist? Wat zijn daar de voordelen van en wat is de basishouding die daar bij hoort? Anky De Frangh komt het ons allemaal vertellen.

Hoe reageer ik best op het gedrag van mijn kind?

MAMABAAS

Hoe reageer je op bepaald gedrag van je kind? Waarom is het ene kind ‘lastiger’ dan het andere?  Zijn sommige kinderen temperamentvoller en stellen zij meer ‘ongepast’ gedrag?

In deze podcast gaan we in gesprek met gedragspyschologe en kindertherapeute Anky De Frangh. Alle gedrag is communicatie. Kinderen doen dit vaak onbewust en als ouder moet je op zoek gaan wat er onder dat gedrag zit. Onvervulde behoefte, onrealistische verwachtingen en overprikkeling of overweldigende emoties zijn vaak de oorzaak van gedrag dat wij als lastig ervaren.  Anky gaat dieper in op deze oorzaken en hoe we hiermee om kunnen gaan.

Papa is boos

Deze week schreeuwen we de longen uit ons lijf. We zijn namelijk boos! Of liever niet eigenlijk. We hebben het erover hoe het is om boos te zijn op je kind, hoe je ermee om kunt gaan en wat je ervan kunt leren. Met tips van onze Vlaamse Hulplijn en weer eens een gast in de studio. Dus ben je weleens boos op je kinderen, op jezelf of op de buurman? Dan is dit een aflevering voor jou! Confronterend en leerzaam.

bottom of page