top of page
Online training emotiecoaching: Over therapie
Online training emotiecoaching: Tekst

Leer beter omgaan met de emoties van je kind zodat jij met meer vertrouwen in je ouderschap kan staan en de emotionele ontwikkeling van je kind optimaal kan ondersteunen.

"De meest interessante training over opvoeden die ik ooit al gevolgd heb! Super interessante inhoud op een heel duidelijke manier gebracht in de filmpjes! Ook de praktische voorbeelden bij elk filmpje hebben heel veel duidelijkheid gebracht waardoor de training echt onmiddellijk toepasbaar is.  De training heeft mij de handvaten gegeven waar ik al heel lang naar op zoek was in de opvoeding van mijn kinderen. Het heeft mij een betere moeder én een betere versie van mezelf gemaakt. Een must-follow voor elke ouder die je volledig op eigen tempo kan afwerken. Top!!!"

Karisia

"Ik vind dat jullie de training met enorme veel passie, kennis, en ruimte voor nuance geven. Als alle ouders deze training zouden volgen zou er zoveel meer rust en harmonie in de meeste huishoudens zijn en zouden ouders het gedrag van hun kinderen (en zichzelf) veel beter begrijpen en kunnen plaatsen, en bijgevolg ook rustiger kunnen blijven bij emotionele uitbarstingen. Jullie doen fantastisch werk, hopelijk kunnen nog veel mensen inspireren!"

Sophie

"Ik haalde zoveel informatie uit de training! Van achtergronden hoe het (kinder)brein werkt tot heel veel handige tips en uitleg waarom dit werkt. En het werkt! Ik ben ermee aan de slag gegaan met onze lieve hooggevoelige peuter van 3 met een sterke wil en heb er heel veel effect van gezien. Ook dingen waarvan ik dacht dat ze het nog niet zou kunnen pakt ze op en het geeft hele verrassende gesprekken. Ook lukt het me vaker uit een welles-nietes discussie te blijven. Natuurlijk zijn er nog woedeaanvallen maar ik weet nu beter wat ik kan doen en ik voel me veel minder onzeker. Ik vond het een fantastische training en het heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven."

Iris

bottom of page